naar top
Menu
Logo Print
13/04/2019 - DOBBIT

Deel dit online magazine: Facebook | Twitter | LinkedIn

IN 7 STAPPEN JE GEVEL RENOVEREN

gevelEen vuile, afgeleefde of vervallen gevel is als een doorn in het oog voor wie graag zorg draagt voor zijn woning. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je hem als doe-het-zelver weer kunt opfrissen.

Lees het volledige artikel

WIN EEN GARDENA HOGEDRUKREINIGER TER WAARDE VAN € 389,99

160pxDe auto wassen, het terras, tuinmeubels ... Een hogedrukreiniger kan voor heel wat van pas komen. Wil je krachtig buitenshuis reinigen zonder stroom- en wateraansluiting? Dan biedt de AquaClean Li 40/60 van Gardena soelaas! Wil je kans maken om deze hogedrukreiniger te winnen? Waag dan zeker je kans.

 Win een hogedrukreiniger 

MAKKELIJK JE TERRAS PLAATSEN ZONDER ZICHTBARE SCHROEVEN

i-clipJe terras of je gevel is structureel nog in goede staat, maar ziet er niet meer goed uit? Je kan die dan opnieuw bekleden. Het mooist is natuurlijk als die onzichtbaar bevestigd is. Maar hoe doe je dat efficiënt en gemakkelijk?

Lees het volledige artikel

ZELFKLEVENDE OPLOSSINGEN VOOR IN JE BADKAMER

tesaOp zoek naar een handige manier om je badkamer te restylen? Waarom niet gaan voor zelfklevende accessoires? Dankzij de Power.Kit-lijmtechnologie zorgen deze voor een betrouwbare hechting.

Lees het volledige artikel

HOE ZELF EEN DUURZAME TUINPOORT MAKEN

pickupEen deftige houten tuinpoort kan een flinke duit kosten. Wij tonen hoe je zelf een budgetvriendelijk én duurzaam alternatief kan maken.

VIDEO ► Duurzame tuinpoort

ONTDEK DE VOORDELEN VAN EEN GRASKANTAFSTEKER

160pxVoor het uitsteken van borders zijn graskantafstekers het ideale gereedschap. Door zijn rechte snede geeft deze tool immers een beter resultaat dan een spade.

 De voordelen van een kantafsteker 

ABONNEER JE NU EN KRIJG EEN LOOPLAMP OF EEN SCHROEVENDRAAIER- EN BITSET

dobbitProfiteer nu van onze lentepromo! Neem vandaag nog een jaarabonnement op Dobbit Magazine en ontvang een ledlooplamp of een schroevendraaier- en bitset.

 Abonneer je nu