naar top
Menu
Logo Print
30/03/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

IN 5 STAPPEN JE KEUKEN VOLLEDIG RENOVEREN

keuken renoverenEen goed uitgeruste en aangename keuken, is een absolute must. Wil je je verouderde keuken vervangen, maar je weet niet waar te beginnen of je zie je op tegen de kosten? Geen zorgen, wij begeleiden je bij elke stap.

Lees het artikel

HOE VEILIG EEN ASBESTDAK VERNIEUWEN MET DUURZAME PLATEN

asbestdak naar duurzaam metaalplatendakEen asbestdak kan je gemakkelijk zelf vervangen, als je de nodige voorzorgen neemt. Wil je je dak op een duurzame en snelle manier opnieuw toeleggen? Dan zijn metalen dakplaten een goede optie. Bekijk hier hoe je te werk gaat.

VIDEO ► Duurzaam dak

7 SCHILDERTOOLS DIE JE NIET MAG MISSEN

schildertoolsJe wil schilderen? Ga dan zeker goed uitgerust aan de slag! Met deze checklist kan je zonder zorgen starten met je volgende verfklus.

Lees het artikel

HOE ZELF EEN VLIEGENRAAM MAKEN

vliegenraam makenDe warmere seizoenen zijn in aantocht, en dus ook meer muggen, vliegen en andere insecten, Houd je die liever buiten deze zomer? Dan komt een vliegenraam goed van pas. We tonen hoe je die gemakkelijk zelf kan maken.

VIDEO ► Vliegenraam maken

DOBBIT MAGAZINE DOET ALLE KLUSSEN IN ÉÉN RUIMTE

dobbit magazineDe elektriciteit, het schilderwerk, de binnendeuren, de trap… het komt allemaal aan bod in het nieuwe Dobbit Magazine. Verder leer je ook zowel de vloer als het plafond op twee manieren te plaatsen.

 Ontdek het magazine