naar top
Menu
Logo Print
23/03/2019 - ANDY CAMPE

WELK TYPE BOUWSTOFZUIGER HEB JIJ NODIG?

Bouwstof- of werkstofzuiger, alleszuiger en multizuiger. Welke benaming je ook gebruikt, dit type machine gaat verder waar een gewone stofzuiger het niet meer kan halen: stof, puin, gemorste vloeistoffen … De werkstofzuiger komt van pas bij het ruimen van vuiligheid tijdens de ruwbouwfase of je renovatiewerken, maar evengoed in het atelier of bij alledaagse klussen. Waarop moet je zoal letten als je er een wilt aankopen? Leer er alvast meer over dankzij de volgende tips.

Deel dit artikel op Facebook

1. DE KRACHTvermogen

Je gaat aan de slag met een werkstofzuiger daar waar een gewone stofzuiger niet meer kan presteren. Allerhande stof, grovere puinresten of gemorste vloeistoffen verwijder je zonder problemen. Kies een toestel dat is aangepast aan de klussen die je ermee wilt aanpakken.
Lees het volledige artikel

2. HET FILTERSYSTEEMfiltersysteem

Een alleszuiger gebruik je om vuiligheid te verwijderen, zowel droog als nat materiaal. Welk soort filter heb je daarbij nodig? Hoe reinig je de filter? En hoe leeg je de stofzak of opvangtank?
Lees het volledige artikel

3. HET GEBRUIKSGEMAKgebruiksgemak

Naast ergonomische oplossingen bieden fabrikanten tal van opties of hulpstukken om het werk te vergemakkelijken. Een overzicht.
Lees het volledige artikel

BESLUIT: WELKE BOUWSTOFZUIGER KIEZEN?bouwstofzuiger

Je weet nu waar je allemaal moet op letten bij het kiezen van je nieuwe bouwstofzuiger. Het belangrijkste is jezelf de vraag stellen waarvoor je deze hoofdzakelijk zal gebruiken. Wij geen een overzicht van de essentie en geven je ook enkele voorbeelden mee, die wij in beeld mochten brengen.
Lees het volledige artikel