naar top
Menu
Logo Print
23/03/2019 - PASCAL VANDENBERGHE

EFFICIENT EN BETAALBAAR OPBERGEN DOE JE ZO

Is je woning zuinig voorzien van bergingen of andere opbergruimtes? Dan is het de kunst om de beschikbare ruimte zo slim mogelijk te benutten. Voor elke ruimte van het huis bestaan er wel slimme opbergoplossingen om het overzicht te behouden en niets kwijt te raken. Opbergboxen kunnen ook een oplossing bieden, of je die nu koopt of zelf maakt.

 

HOE JE RUIMTE OPTIMAAL BENUTTENruimte benutten

Of het nu je keuken, bureau of atelier beslaat, alles begint bij maatmeubilair. Hoe beter de beschikbare vierkante centimeters worden benut, des te meer opbergruimte je hebt.

Lees het volledige artikel

 

OPBERGTIPS VOOR JE WONINGopbergtips

Niet elke kamer in huis vergt evenveel nood aan opbergruimte. We overlopen even de ruimtes waar dat het meest van toepassing is, zoals de keuken, badkamer, het bureau et natuurlijk: je klusatelier!.

Lees het volledige artikel

 

WELKE OPBERGBOXEN ZIJN ER VOORHANDEN?opbergbox

Opbergboxen zijn blijvers in ieder gezin, ook al zijn ze tegenwoordig kwalitatief, multi-functioneel en esthetisch. Hoewel de klassiekers echte toppers blijven, is er voor elke specifieke toepassing een geschikte opbergbox: in alle maten, met of zonder deksel, wieltjes of scheidingswand, transparant, in rustige of opvallende kleuren. Of maak je opbergboxen zelf!

Lees het volledige artikel