naar top
Menu
Logo Print
16/03/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

TOOLS EN TIPS OM TE METEN EN TE TEKENEN

meten en tekenenNauwkeurig meten is bij quasi alle klusprojecten de boodschap, en uiteraard wil je ook de maten correct overbrengen. Je hebt dus best een breed arsenaal aan meet- en tekengereedschap bij de hand. Maar welke? En hoe gebruik je ze? Dat lees je hier!

Lees het artikel

REGISTREER JE NU VOOR DE ZELFBOUWBEURS VAN MAART

160pxJe bent aan het bouwen of het verbouwen? Je wil besparen door zo veel mogelijk zelf te doen? Dan is de Zelfbouwbeurs absoluut iets voor jou. In doorlopende gratis en open workshops tonen vakmannen je de kneepjes van het zelfplaatsen.

 Zelfbouwbeurs: gratis ticket 

4 ELEKTRISCHE ZAAGMACHINES NADER BEKEKEN

heavy duty zaaggereedschapPlaatmateriaal op maat zagen. Een plint in verstek zagen … Je kan niet alles met de handzaag aanpakken. Als klusser kan je niet zonder elektrisch zaaggereedschap. We gaan even dieper in op 4 onmisbare tools.

Lees het artikel

STEM NU OP JE FAVORIET VOOR DE ECO-MEUBEL CHALLENGE

160pxVorig jaar heeft Wallonië een oproep geplaatst voor leerlingen van het technisch en beroepsonderwijsom meubels te maken van lokale en duurzame materialen. De genomineerden strijden om de eerste prijs in vier categorieën. Wil jij mee bepalen welk ontwerp de publieksprijs in de wacht mag slepen? Stem dan hier op jouw favoriete ontwerp!

 Stem op je favoriet 

4 VEELGESTELDE VRAGEN OVER INFRAROODVERWARMING BEANTWOORD

infraroodverwarmingDe meeste woningen gebruiken nog radiatoren als verwarming, maar infrarood is aan een stevige opmars bezig. Daarom gaan we even dieper in op veelgestelde vragen rond energiezuinigheid en de installatie.

Lees het artikel

DOBBIT MAGAZINE LEERT JE OPHANGEN MET PLUGGEN EN SCHROEVEN

dobbit magazinePluggen en schroeven zijn de klassieke oplossing om iets op te hangen. Je hebt ze in verschillende maten en uitvoeringen. Dobbit magazine maakt je wegwijs in het aanbod.

 Ontdek het magazine