naar top
Menu
Logo Print
09/03/2019 - DOBBIT

DEEL DIT ONLINE MAGAZINE
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

HOE VEILIG WERKEN MET EEN LADDER OF STEIGER

ikeaDe dakgoten kuisen, behangen, de gevel schilderen of enkele bomen snoeien. Het zijn stuk voor stuk klussen die geklaard moeten worden, maar ze zijn beslist geen gebroken arm of been waard. Daarom geven wij tips om veilig in de hoogte te werken.

Lees het artikel

ZO KOOP JE EEN KEUKEN: SUPERPRAKTISCHE GIDS

ikeaMet de 4-stappengids van IKEA wordt de aankoop van je nieuwe keuken pas echt makkelijk. Opmeten, plannen, bestellen en installeren: alles wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van videos.

 Lees het artikel 

5 CREATIEVE EN DECORATIEVE TIPS OM JE KEUKEN OP TE RUIMEN

keuken tips decoratief creatiefWil je je keuken op orde krijgen? Dan kan je dat ook op een creatieve manier doen. Met deze simpele, maar decoratieve opruimtips heb je in één oogopslag een keuken die je gemakkelijk netjes kan houden.

VIDEO ► Opruimtips

WIN EEN VDE TANGEN- EN SCHROEVENDRAAIERSSET TER WAARDE VAN € 154,80

160pxAls klusser zijn tangen en schroevendraaiers onmisbare tools. Soms kan je niet anders dan een schroef met de hand indraaien. En wil je een voorwerp stevig vastgrijpen? Dan is een tang je beste vriend. nWij geven een set, met 3 VDE-tangen en 7 VDE-schroevendraaiers, weg van Milwaukee, ter waarde van € 154,80.

 Win een toolset 

12 AANDACHTSPUNTEN OM JE WAGEN TE DOEN BLINKEN

autoMet een vuile auto ga je het liefst de baan niet op. Wij tonen je waarop je moet letten om een auto op de juiste manier te doen blinken.

VIDEO ► Auto wassen

DOBBIT MAGAZINE BIEDT OPLOSSINGEN VOOR JOUW RENOVATIEWERKEN

dobbit magazineHet februarinummer van Dobbit Magazine staat helemaal in het teken van renoveren. Dobbit biedt deze keer een oplossing voor een plafond en trap die aan vervanging toe zijn, een muur geteisterd door opstijgend vocht, en veel meer.

 Ontdek het magazine