100% genieten van je tuin met minimale inspanningen dankzij AL-KO en IFTTT

Logica voor Tuinbezitter

ROBOLINHO 500WGenieten van de tuin met de minst mogelijke persoonlijke inspanning zijn geen onmogelijke scenario’s meer. Ons drukke bestaan laat ons meer genieten van de rustmomenten thuis en als ons gazon er ook nog eens strak bij ligt, geeft dat ons extra prettig gevoel. AL-KO lanceerde de ROBOLINHO 500W, die voorzien is van hoog niveau van automatiseringsmogelijkheden. Deze maairobot via de inTOUCH App te programmeren is en is voorzien van een Wifi connectiemet uw router. Hierdoor krijgt de gebruiker veel aanvullende mogelijkheden om de maairobot te programmeren.
Via de inTOUCH App in combinatie met de Wifi verbinding kan de gebruiker de robot op afstand volgen en bedienen vanuit zijn luie zetel, buitenshuis en zelfs vanuit je vakantie locatie in het buitenland, zolang u een internetverbinding en uw Smartphone beschikbaar hebt. Wanneer dat niet hebt, kunt u gastgebruikers voor u robot uitnodigen. U kan uw lokale dealer hiervoor machtigen zodat hij tijdens uw vakantie eventuele storingen kan oplossen, of eventueel uw buurman, zodat hij een oogje in het zeil kan houden. Zo heeft u zelfs tijdens vakantie geen zorgen over uw tuin.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.