naar top
Menu
Logo Print

Workshop ZELF CHAPE LEGGEN

Lang wachten op je chaper? Waarom probeer je het niet zelf! Het Oost-Vlaamse Staenis brengt een 'chaperooster' op de markt en belooft professionele kwaliteit op maat van doe-het-zelvers..

Kom naar de Zelfbouwbeurs op 21/04/2018 
Gratis workshops om 12:00 uur en om 16:00 uur!

ZO VLAK ALS EEN BILJARTTAFEL

ChapeMet het Staenisrooster is dat geen probleem meer. Het chaperooster van Staenis werd getest door het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) en de Universiteit van Gent. Je plaatst één rij kunststoffen roosters, stelt ze in op de juiste hoogte, vult ze met chape en trekt de chape vervolgens vlak op de bovenkant van het rooster. Het rooster blijft permanent zitten en zorgt voor een vlakke en barstvrije dekvloer. Je hebt ook geen uitzettingsvoegen meer nodig in de chape. Doordat het rooster opgedeeld is in compartimenten van 0,25 m² ligt de chape volledig spanningsloos. Hierdoor kunnen geen barsten ontstaan, zelfs niet bij een snelle opstart van de vloerverwarming. De chape blijft tot 10 x vlakker bij plaats​ing​én bij drog​ing,​ tegenover een traditionele dekvloer. Bovendien kan je het systeem combineren met vloerverwarming.

Chape met het Staenisrooster

Het Staenisrooster is een uniek nivelleringssysteem op de markt waarmee u zelf een chape, isolatiechape, egalisatiekorrels,... perfect vlak kan leggen. Het rooster wordt opgebouwd met latten en in hoogte regelbare poten (5 - 9 cm) en blijft zitten in de vloer. 

De plaatsing gebeurt rij per rij en wordt per halve meter opgevuld en genivelleerd. Door kleine oppervlaktes te creëren ontstaan er vele voordelen.

Handleiding​ van het Staenisrooster

Welke materiaal heb je nodig voor het plaatsen van een chape / dekvloer

Waar chape halen?

Voldoet de ruimte aan het Staenisrooster?

Aandachtspunten bij het plaatsen van de chape

Frank van Dyckelaan 16, 9140 Temse

Praktische info

Wanneer : Zaterdag 21 april 2018
Waar : Frank van Dyckelaan 16, Temse
Inkom : GRATIS, zonder voorinschrijving
Hongertje : Er is een foodtruck met frietjes

STAENIS

STAENIS

NIEUWLANDSTRAAT 33
9870 ZULTE
+32471464726
-