naar top
Menu
Logo Print

3SQUARE: TOPVERGADERLOCATIES MET EIGEN RESTAURANTS

Hightech vergaderzalen met allernieuwste snufjes

3Square maakte de voorbije jaren indruk in de meetingwereld met zijn drie stijlvolle meeting- en businessaccommodaties in Gent, Brugge en Limelette. Alle drie beschikken ze over hightech vergaderzalen met de allernieuwste av-apparatuur, gecombineerd met een eigen toprestaurant en privéparking. Groepen van 5 tot 350 personen vinden zeker wat ze zoeken in het aanbod van 3Square. Alle drie zijn ze ideale locaties voor seminaries, recepties, een staand of zittend buffet, concerten, klantenevenementen … Samen kunnen ze ook dienstdoen als bestemmingen voor een roadshow.

3SQUARE GENT

3Square Gent ligt in Zwijnaarde, op de kruising van E40 en E17. Vlak bij het historische centrum van Gent, maar er toch net buiten, zodat u geen parkeerproblemen ondervindt. De ondergrondse bezoekersparking is volledig gratis. De venue beschikt over 2 grote polyvalente zalen (tot 350 personen), 4 boardrooms met de allernieuwste technologische snufjes,2 'private lunchboxes' (ideaal voor een discrete vergadering en lunch, tot 8 personen) en 1 flexibele zaal die snel kan worden omgetoverd tot de ruimte die u verlangt.

3SQUARE LIMELETTE (CLUB JUSTINE HENIN)

Half februari 2015 werd de volledig vernieuwde accommodatie van 3Square @ Club Justine Henin ingehuldigd. In Limelette werden de faciliteiten gevoelig uitgebreid en vernieuwd met onder meer vier zalen met een capaciteit van 14 tot 200 personen en een compleet vernieuwd restaurant en dito bar. Ook de ingang van de Club kreeg een grondige facelift. Bovendien werd de parking volledig heraangelegd (capaciteit: 100 wagens) om de gasten ook daar het nodige comfort te kunnen bieden. Klanten kunnen in de Club Justine Henin terecht voor een brede waaier van activiteiten zoals productvoorstellingen, persconferenties, seminaries, recepties, (boardroom)meetings … Of wat dacht u van een 'tennisclinic' met Justine of een eigen 'minitornooi'?

3SQUARE BRUGGE

3Square Brugge tot slot ligt in het historische
UNESCO-werelderfgoed
stadscentrum van Brugge. De venue, ondergebracht in brouwerij Bourgogne des Flandres, beschikt over twee polyvalente ruimtes, Brewers Office en Brewers Canteen, die elk ruimte bieden voor 40 personen. Ook hier kan men terecht voor allerhande seminaries en b2b-events. En ook hier kunt u in alle rust en in stijl dineren of lunchen in het eigen restaurant.