naar top
Menu
Logo Print

TOT 5.000 GENODIGDEN BIJ GENT ICC

Gent ICC biedt meer dan enkel ruimte alleen.
Deze locatie bezorgt u
een perfecte mix van originele architectuur en een niet aflatende begeleiding door het 'We Care'-team, een team van enthousiaste eventspecialisten. 'We Care' is niet zomaar een motto: uw persoonlijke accountmanager bekijkt, coördineert en verzorgt elk detail, van de start tot aan de finish. Zo garanderen we u alleen maar plezierige verrassingen!

CITADELPARK

Een betere locatie kunt u zich niet indenken, want Gent ICC ligt in het Gentse Citadelpark, middenin het groen tussen kleine vijvers. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en toch op een steenworp van het Gentse stadscentrum. Als u naar Gent ICC komt, moet u zeker een kwartiertje extra voorzien om even door het prachtige Citadelpark te wandelen. Dit is immers het grootste park van Gent, een oase van rust midden in een bruisende stad!

DRIEZETELCONCEPT

Gent ICC is met haar driezetelconcept van geen kleintje vervaard. Wanneer u een groot evenement organiseert, een congres voor 1.000 genodigden bijvoorbeeld, dan kunnen uw gasten de hele duur van het congres op eenzelfde verdieping verblijven. Zo blijft uw groep mooi bij elkaar. België telt slechts drie congrescentra speciaal met dit doel gebouwd. Een ervan is Gent ICC!

ZAALAANBOD

U heeft de keuze uit maar liefst 19 polyvalente zalen om groepen vanaf vijftig mensen te begroeten: flexibele, functionele evenementenruimtes die al uw zintuigen aanspreken, met 'one stop'-coördinatie voor een eenvoudige planning, en fantastische eet- en drinkservices die de lat voor eventcatering weer nét iets hoger leggen. Gent ICC biedt u de allerbeste conferentiefaciliteiten, maar dan net dat tikkeltje anders. Tel daar het 'We Care'-team van Gent ICC nog eens bij, en u kunt zich geen betere evenementenruimte voorstellen.

Gent ICC biedt meer dan enkel ruimte alleen. Deze locatie bezorgt u een perfecte mix van originele architectuur en een niet aflatende begeleiding door het 'We Care'-team, een team van enthousiaste eventspecialisten. 'We Care' is niet zomaar een motto: uw persoonlijke accountmanager bekijkt, coördineert en verzorgt elk detail, van de start tot aan de finish. Zo garanderen we u alleen maar plezierige verrassingen!