naar top
Menu
Logo Print

Gentse klanten beter bedienen

Huurland Gent Expo verhuist na 41 jaar naar nieuwe locatie
magazine

Na 41 jaar verhuist het oudste filiaal van Huurland, Gent Expo, van de Kortrijksesteenweg naar een nieuwe locatie aan de Begoniastraat 20 te Eke. De oorspronkelijke locatie werd immers te klein voor de nieuwe vloot machines die jaarlijks werden toegevoegd. Het nieuwe filiaal in Eke daarentegen, dat opent op 31 maart, beschikt over een grote parking die laden en lossen gemakkelijk maakt en is dankzij de ligging op de N60, vlakbij de oprit De Pinte aan de E17, uitstekend bereikbaar. Het is een goede uitvalsbasis voor aannemers, industrie en particulieren uit het zuidwesten van Gent. Klanten uit centrum Gent kunnen als alternatief terecht in het volledig vernieuwde filiaal aan de Wiedauwkaai 27, en vanaf september 2017 krijgen ook klanten uit Aalter, Eeklo en Maldegem een eigen filiaal op de Aaltersebaan. Beide locaties zijn hedendaagse verhuurbedrijven met een ruim aanbod professionele machines voor bedrijven en particulieren.

HUURLAND

HUURLAND

KORTRIJKSESTEENWEG 1067
9051 SINT-DENIJS-WESTREM
+3292620387
+3292210573
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Huurland verhuurt machines voor bouw en renovatie, industrie, huis en tuin vanuit    8 winkels in Oost- en West-Vlaanderen :
Gent centrum, Gent Expo, Aalst, Zele, Brugge, Oostende, Kortrijk en Roeselare.

Ons assortiment professioneel materiaal bestaat uit meer dan 20 000 artikels die dagelijks ter beschikking staan van onze klanten. Huurland richt zich nog meer vaklui door constant het gamma te vernieuwen en uit te breiden. Zo mogen wij aannemers, installateurs, tuinaannemers, steden en gemeenten, industrie en allerlei dienstverleners tot onze klanten rekenen. Maar ook de doe-het-zelver en zelfbouwer vindt de weg naar Huurland voor klussen in of rond huis en tuin.  Voor particulier en professioneel proberen we het verschil te maken door niet alleen goed onderhouden machines mee te geven, maar ook door GOED ADVIES en uitleg te geven, zodat elke klus een fluitje van een cent wordt.  Op de website vindt u ook projectfiches die u helpen met de meest courante klussen.  

Zoek dus niet verder, wij hebben het! Wij verhuren zowat alles voor bouw en renovatie, industrie, huis & tuin. Het machinepark gaat van behangafstomers tot parketschuurmachines, van breekhamers tot bouwdrogers, van compressoren tot chapepompen, liften en verwarming, van stellingen tot schaarliften en hoogwerkers, van kompaktladers tot mini-graafmachines, ... Met 35 jaar ervaring in dit vak staan wij garant voor een kwaliteitsvolle en zekere dienstverlening. Vraag gratis onze nieuwe catalogus of surf naar onze website. Bedankt voor uw vertrouwen en we zien u graag terug !

  •   
  •   
  •   
  •   
  •