naar top
Menu
Logo Print

Bestel uw beton voortaan online!

QlikbetonOf u nu een particulier bent of een pro, het is nooit zo eenvoudig geweest om uw beton online te bestellen. Via Qlikbeton.be hebt u amper 5 minuten nodig om uw project te kiezen, de benodigde hoeveelheid beton aan te duiden en de dag en het uur te kiezen die u best passen voor de levering van uw beton. En dat allemaal direct via uw smartphone of pc.

Profiteer nu van 5% korting met de code E72BB372A0 en beleef een eerste keer die u niet snel zult vergeten. Zo geniet u onder meer van:

  • Meer flexibiliteit
  • Een enkel contactpunt, waar u ook bent
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Persoonlijke opvolging
  • Flexibele prijzen

FlexibiliteitMeer flexibiliteit

Bestel waar en wanneer het u past. U hoeft zich nooit meer aan te passen aan de openingsuren van uw betoncentrale maar behoudt de controle over uw tijd door uw bestellingen online te plaatsen.
Meer weten

Een enkel contactpunt, waar u ook bent

Belgie

Gooi dat adresboekje met alle betoncentrales maar weg: met Qlikbeton.be hebt u maar een contactpersoon, waar u ook bent en waar uw werf ook is in België.
Meer weten

Eenvoudig bestellenBestel in alle eenvoud

In slechts 5 makkelijke stappen is uw bestelling snel geplaatst. Bovendien belt onze klantendienst u de dag voordien op om de details van uw bestelling te bevestigen. Zo bent u helemaal zeker dat er niets fout loopt.
Meer weten

Een persoonlijke opvolging

OpvolgingNiet iedereen bestelt dagelijks beton. Onze klantendienst geeft u gratis advies over het beton dat bij uw project past of de hoeveelheid die u nodig hebt om het succes van uw werf te garanderen.
Meer weten

flexibele prijzenFlexibele prijzen

Uw beton hoeft echt niet noodzakelijk op maandagochtend om 7 uur geleverd te worden. Kies zelf het tijdstip dat u best past en geniet van zeer voordelige prijzen tijdens de daluren.
Meer weten

Overtuigd? Profiteer nu van 5% korting met de code E72BB372A0 en beleef een eerste keer die u niet snel zult vergeten.

Start een simulatie van uw bestelling

QLIKBETON

QLIKBETON

AVENUE ROBERT SCHUMAN 71
1401 NIVELLES
+3280014245
-