naar top
Menu
Logo Print

Innovatieaward voor waterbestendige laminaat

magazine

BerryAlloc heeft met het Splash as You Like badkamerconcept de InnovAction award gewonnen. Het concept omvat twee waterbestendige collecties, de Wall&Water muurpanelen en de Riviera vloerlaminaat.

De Wall&Water panelen bestaan uit een hogedruklaminaat op zeven lagen multiplex en zijn bestand tegen rechtstreeks contact met water. Dat maakt ze perfect voor gebruik in de badkamer of in de keuken. Want buiten waterafstotend, zijn ze ook nog eens stootvast en UV-bestendig. De plaatsing is al even praktisch als de panelen zelf, want ze kunnen rechtstreeks op betonnen of betegelde muren worden bevestigd en worden op elkaar geplaatst met een kliksysteem. De keuze uit 29 variaties maakt dat ze in ieder interieur passen.

Het Riviera-gamma is een laminaatvloer die niet alleen waterafstotend is, maar ook bestand tegen scherpe en natte voorwerpen. De laminaat is namelijk voorzien van een waterafstotende coating. Ook het klinksysteem zorgt voor een waterdichte afsluiting van de ondervloer. De collectie bestaat uit 17 verschillende variaties.

BERRYALLOC

BERRYALLOC

+3256528480
-