naar top
Menu
Logo Print

EEN GLANZENDE WAGEN MET BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER

Niets gaat boven een auto met een smetteloze carrosserie. Dat is gemakkelijk te bereiken met een hardwerkende maar toch zachte, pH-neutrale shampoo.

Bodywork Shampoo Conditioner (500 ml) voor € 10,65

WAT IS HET?

shampoo

Bodywork Shampoo Conditioner is een laag schuimende dieptereinigingsshampoo met een waterafstotende finish voor een eenvoudige spoeling en voortdurende bescherming. Deze pH-neutrale oplossing bevat een waterafstotende film die ervoor zorgt dat spoelwater van het oppervlak wordt afgevoerd, waardoor je jouw auto sneller kunt spoelen en drogen.

De actieve ingrediënten maken uw auto schoon zonder de polijst- of waslaag die u eerder hebt aangebracht te verwijderen.

GEBRUIK

gebruik
  • Goed schudden.
  • Giet 2 dopjes in een emmer en voeg 10 liter warm of koud water toe.
  • Spuit het koetswerk om overtollig vuil weg te spoelen.
  • Werk altijd op een koele ondergrond en spoel de auto vanaf het dak naar beneden.
  • Laat de shampoo niet op de auto drogen.
  • Spoel goed af met schoon water en droog met een zeemvel om watervlekken te voorkomen.

FAQ

faq

WAAROM WORDT ER MINDER SCHUIM GEPRODUCEERD UIT BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER DAN ANDERE AUTOSHAMPOOS?

Bodywork Shampoo Conditioner is speciaal ontwikkeld om een laag schuimende optie te bieden bij het reinigen van uw voertuig. De oplossing bevat een waterafstotende film die ervoor zorgt dat het spoelwater van het oppervlak wordt afgevoerd, waardoor u uw auto sneller kunt spoelen en drogen.

KAN IK DE BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER DOOR EEN HOGEDRUKREINIGER AANBRENGEN?

Bodywork Shampoo Conditioner kan worden toegepast via een hogedrukreiniger, maar u kunt Autoglym Polar Wash als alternatief gebruiken, omdat deze speciaal is samengesteld voor gebruik met een hogedrukreiniger.

MOET IK WARM OF KOUD WATER GEBRUIKEN MET BODYWORK SHAMPOO CONDITIONER?

U kunt warm of koud water gebruiken, wat u maar wilt. Vermijd zeer warm water, omdat dit kan leiden tot uitdroging van de shampoo op het oppervlak van het voertuig.

AUTOGLYM

AUTOGLYM

+3256311289
-