naar top
Menu
Logo Print

LAAT JE WIELEN ER KRAAKNET UITZIEN MET CLEAN WHEELS

Clean Wheels is een krachtige en snelwerkende formule die door corrosief vuil van de remmen en wegvuil snijdt. Het product is geschikt voor gebruik op gelakte, geverfde en kunststof wieldoppen. Als je een ander wieltype hebt, kan je ook kiezen voor de zachtere Custom Wheel Cleaner.

Bestel hier Clean Wheels voor € 11,35

HOE TE GEBRUIKEN

clean wheels

Je hanteert de volgende stappen:

  • Zorg ervoor dat je wielen koel aanvoelen, werken op hete wielen kan leiden tot schade.
  • Werk op één wiel tegelijk, breng de reiniger overvloedig aan van onderaf, waarbij het wieloppervlak volledig wordt gecoat.
  • Gebruik een wielborstel om de reiniger te schudden, waarbij je je concentreert op eventuele vuilvangplaatsen. Vergeet ook de bandwanden niet.
  • Spoel het product grondig af en zorg ervoor dat het volledig is verwijderd voordat je naar het volgende wiel overgaat.

FAQ

BEVAT CLEAN WHEELS ZUUR?

zuur?

Ja, er zit zuur in Autoglym Clean Wheels. Bij gebruik volgens de instructies zal het uw wielen echter niet beschadigen. Als je een speciale wielafwerking hebt, heb je mogelijk een Custom Wheel Cleaner nodig.

OP WELKE TYPES WIELEN KAN IK CLEAN WHEELS GEBRUIKEN?

Clean Wheels is geschikt voor gelakte, geverfde en kunststof afwerkingen. Als jouw wielen een andere afwerking hebben, gebruik dan de Custom Wheel Cleaner.

IS CLEAN WHEELS VEILIG OM MIJN BANDEN MEE TE REINIGEN?

Ja, Clean Wheels kan direct op de wand van de band worden aangebracht en met een borstel worden geschud voor een schone afwerking. Dit is een stap die je moet nemen voordat u uw bandendressing aanbrengt. Zorg ervoor dat je de Clean Wheels na gebruik grondig afspoelt.

AUTOGLYM

AUTOGLYM

+3256311289
-