naar top
Menu
Logo Print

Your home, your life

Een blik op BATIBOUW 2018
magazine

Van donderdag 22 februari tot en met zondag 4 maart opent BATIBOUW opnieuw de deuren. Alle paleizen van Brussels Expo worden dan gevuld met zo’n 1.000 exposanten die samen 14 sectoren vertegenwoordigen. Op 13 december 2017, tijdens de jaarlijkse persconferentie, lichtte Fisa alvast een tipje van de sluier. De organisator presenteerde de belangrijkste blikvangers van de bouwbeurs, terwijl Robert De Mûelenaere van de Confederatie Bouw nog eens de situatie in de bouwsector schetste.

Opvallende nieuwkomers zijn alvast de campagnebeelden. Met als slogan ‘Your home, your life’ tonen ze de warmte- en levensplek die een huis is. Want BATIBOUW is dé plaats om het grootste, levenslange project in iemands leven te realiseren: een thuis. Vier centrale thema’s helpen de (ver)bouwer op weg.

Beleef Batibouw: test de resonantie en de stevigheid van een muur, voel de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan, loop blootsvoets over verschillende vloeren en doe inspiratie op voor de ideale woning.
Connectiviteit: onze woningen zijn smart homes die het leven vergemakkelijken: gevaar detecteren, gordijnen openen en sluiten, muziek die ons door elke kamer van het huis volgt …
Project your home: dankzij de Checklists in de beurscatalogus brengt iedereen eender welk project tot een goed einde.
Zorgeloos wonen: comfortabel en zorgeloos wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning.