naar top
Menu
Logo Print

THE OUTSIDER VLAAMSE ARDENNEN

Wie op zoek is naar echte sportieve teambuildings, is bij The Outsider aan het juiste adres. Bij The Outsider Vlaamse Ardennen kunnen bedrijven en families terecht voor spannende teambuilding-activiteiten, unieke incentives en leuke familiedagen. Maar eveneens creatieve, minder sportieve teambuildings zitten in het aanbod. U vindt er alles voor de ideale meetcentive: een meeting, gevolgd door een teambuilding of incentive.

NIEUW: CABLEPARK

Over de Donkvijvers hangt sinds kort een kabelbaan waar men terechtkan voor kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. Ideaal voor tijdens een bedrijfssportdag. Een initiatie kan met 25 personen tegelijk. Er is zelfs een initiatiekabel voor de absolute beginners.

VERGADEREN IN HET GROEN

Kleine groepen kunnen er ook vergaderen. De seminariezaal kan in theaterstijl tot 120 personen ontvangen. Alle av-materiaal, scherm en beamer zijn aanwezig.

TEAMBUILDING

Maar de locatie leent zich het best van al voor diverse types teambuildings: sportief, ludiek, creatief … The Outsider heeft een enorm ruim aanbod, zowel in het water als aan land. Voor groepen werken ze avontuurlijke arrangementen uit.

FAMILIEDAGEN

The Outsider organiseert jaarlijks verschillende familiedagen, en dit zowel voor groepen van 50 als 1.000 deelnemers. Er is een ruime keuze aan kinderanimatie, maar ook volwassenen kunnen hun energie kwijt bij bv. spannende stadsspelen of sportieve Highlandgames.

CATERING

Wordt verzorgd door Taverne den Dronk, die eveneens de catering van de seminaries op zich neemt. Er is ook hier een ruime keuze: steengrills, BBQ's, broodjeslunch, ontbijtbuffet …