naar top
Menu
Logo Print

Design with a heart-wedstrijd

Tiende editie kluswedstrijd Handicap International
Voor de tiende keer roept Handicap International alle geëngageerde klussers en handige Harry's op om hun groot hart te laten zien. Dat kan door deel te nemen aan de wedstrijd die naar aanleiding van deze tiende verjaardag omgedoopt werd van 'Kus Voor Een Klus' naar 'Design With A Heart'. De wedstrijdformule blijft echter ongewijzigd: wie met zijn relevante klus, creatief ontwerp of slimme uitvinding het leven van mensen met een beperking kan verbeteren, maakt kans om in de prijzen te vallen.
Simpele uitvindingen, ontwerpen of zelfgeknutselde hulpmiddeltjes kunnen het leven al heel wat aangenamer maken. Handicap International zet met deze wedstrijd dan ook klussers in de bloemetjes die met een kleine handigheid of een ingenieuze uitvinding het dagdagelijkse leven van mensen met een handicap verbeteren.
Een gespecialiseerde jury met o.a. kinesisten, ergotherapeuten en de Dobbit redactie beoordelen de inzendingen. In drie categorieën (ergonomie, design en gebruiksvriendelijkheid) maken die kans op o.a. een Brico waardebon van 500 euro en een jaarabonnement op Dobbit Magazine.
Hoe deelnemen?
• Projecten kunnen ingediend worden tot 30 juni 2013
• Bezorg naast een technisch plan (A4-formaat) enkele foto's van het prototype, een lijstje met gebruikte materialen en de kostprijs.

Mail je dossier naar nicole.luyckx@handicap.be of stuur het op naar Spastraat 67, 1000 Brussel of surf naar www.handicapinternational.be

DOBBIT

PM REGIE

+3250240404
+3250240445