naar top
Menu
Logo Print

Knauf Discovery Days 2018

magazine

Architectuur: een ontdekkingsreis!
Waarom verdienen de Knauf Discovery Days een plek in uw agenda? Omdat de snelle evolutie in de wetgeving en in de noden en verwachtingen van opdrachtgevers de innovatie in de bouwsector aanwakkert. Bijblijven is dus de boodschap. Redenen te over om een kijkje te nemen op de tweede editie van de Knauf Discovery Days. Op deze beurs, gereserveerd voor professionals, ontdekt u de meest recente oplossingen inzake digitale tools, isolatie, afwerking en Knauf Blue, en dat zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Room for Expression
Beleving staat centraal tijdens de Knauf Discovery Days. Zo organiseert Knauf op donderdagavond 1 februari een event voor architecten over het thema akoestiek en esthetiek, gestoeld op het Room for Expression concept. Wat mag u verwachten? Een boeiende keynote speaker van het Nederlandse architectenbureau Mecanoo, en drie Belgische architecten die het thema toelichten. Na een kort panelgesprek met deze ontwerpers sluiten we de avond af met een netwerkevent.

De code van de akoestiek
Een andere smakelijke kluif is het thema akoestiek, dat vanuit diverse en verrassende invalshoeken aan bod komt op de Knauf Discovery Days. Zo kunt u via virtual reality ervaren welk effect een akoestisch plafond sorteert. Of u kunt in het SoundLab de meest geschikte akoestische oplossing op het spoor komen. Op een zaak mag u rekenen: elke akoestische oplossing uit de SoundProtection systemen van Knauf is niet alleen technisch performant, maar excelleert ook op esthetisch vlak.

Praktisch
De Knauf Discovery Days vinden plaats op donderdag 1 februari van 10 tot 21 uur (vanaf 18 uur start het nocturne event ‘design & akoestiek’) en op vrijdag 2 februari van 10 tot 18 uur. Locatie: Wild Gallery in Vorst. Deelname is gratis. Inschrijven kan op www.knaufdiscovery.be– gebruik daarvoor de inschrijvingscode ARCHIN18. Laat u vooral niet pramen, want de afwezigen hebben ongelijk. 

KNAUF

KNAUF

RUE DU PARC INDUSTRIEL 1
4480 ENGIS
+3242738311
+3242738330
www.knauf.be