naar top
Menu
Logo Print

Workshop DOMOTICA

B&A ondersteunt zelfbouwers met de installatie van slimme elektriciteit/domotica. 

slimme elektriciteit/domotica

Door zelf de meest tijdrovende taken uit te voeren, en voor de gespecialiseerde zaken te vertrouwen op de B&A professionals, bekom je een kwaliteitsvolle en betaalbare installatie. Met onze unieke ontwerptool doen we samen een intekening van uw installatie. Je kan van scratch beginnen, of verder werken op de aanzet van één van onze verkopers. Eens je ontwerp klaar, volgt met een enkele muisklik een prijsindicatie. De offerte lichten we graag persoonlijk toe.
B&A staat garant voor kwaliteit en de nodige ondersteuning tijdens het zelfbouwproces. Het resultaat: een moderne elektrische installatie aan een betaalbare prijs.

Kom naar de Zelfbouwbeurs op 21/04/2018 
Gratis workshops om 11:00 uur en om 15:00 uur!

Ontwerp tool

Met de B&A Ontwerp Tool kan je eenvoudig een intekening doen van uw persoonlijke domotica installatie.
Hoe intekenen? 
Na inladen van de bouwplannen, kunnen de gewenste onderdelen gemakkelijk geplaatst, verplaatst of verwijderd worden op het plan. Inspiratie kan je opdoen aan de hand van een overzicht van alle componenten met een korte beschrijving. De tool geeft ook een prijsindicatie, zodat je de impact van bepaalde keuzes kan inschatten.

Zelfbouw mét ondersteuning

Het sleutelwoord van de B&A zelfbouw formule is ondersteuning: wij gaan veel verder dan de keuze uit een aantal standaardpakketten waarbij je zelf instaat voor de volledige installatie.

Onze aanpak:
1. Aanbod op maat
Met onze unieke  ontwerptool doen we samen een intekening van uw installatie. Je kan van scratch beginnen, of verder werken op de aanzet van één van onze verkopers.  Eens je plan klaar, volgt met een enkele muisklik een prijsindicatie. De offerte lichten we graag persoonlijk toe.

  • Wij bieden duurzame en betrouwbare domotica aan volgens de laatste trends. Zie  KNX domotica voor de mogelijkheden.
  • Onze offerte omvat een totaalprijs, inclusief alle elektrisch materiaal, programmatie en AREI oplevering.

2. Bouwpakket mét ondersteuning

  • Wat doe jij? Als zelfbouwer sta je in voor het leggen van bekabeling, het inslijpen en plaatsen van inbouwdozen, de aansluitingen… Kortom, alles waar je aan kan beginnen met een minimum aan handigheid en vakkennis. Daarnaast kan je rekenen op toelichting bij gefaseerde leveringen (totaal 4u), een duidelijke handleiding met instructiefoto's en de nodige kabellijsten en leginstructies. Tevens is er steeds een B&A Elektro medewerker telefonisch bereikbaar.
  • Wat doen wij? Onze specialisten verzorgen de intekening, de bekabeling en pre-installatie van het verdeelbord, de programmatie, de opvolging…
  • Resultaat? Door zelf de meest tijdsrovende taken over te nemen en voor de gespecialiseerde zaken te vertrouwen op ons, bekom je een kwaliteitsvolle en betaalbare installatie!

3. Oplevering
Voor de inwerkings-stelling komt een B&A medewerker langs. Ook de keuring voorbereiding en de vereiste eendraads- en situatie-schema's zijn standaard inbegrepen.

4. Na service
Na 3 maanden van bewoning, volgt een na-programmatie voor het finetunen van uw behoeften. Wil je naast de voorziene 4u support nog extra helpende handen, dan is dit mogelijk aan een afgesproken uurtarief.

Frank van Dyckelaan 16, 9140 Temse

Praktische info

Wanneer : Zaterdag 21 april 2018
Waar : Frank van Dyckelaan 16, Temse
Inkom : GRATIS, zonder voorinschrijving
Hongertje : Er is een foodtruck met frietjes

B&A ELEKTRO

B&A ELEKTRO

WESTDOORN 5
2990 WUUSTWEZEL
+32477902158
-