naar top
Menu
Logo Print

Ixo Barbecue

magazine
Met deze barbecuehulp, gebaseerd op een accuschroevendraaier, steekt u op een veilige manier het vuur aan in drie stappen. Verwijder de zwarte afsluitdop, bevestig de barbecueadapter via het kliksysteem, druk op de rode knop en de houtskool wordt aangewakkerd en opgewarmd. De snoerloze schroevendraaier met uivormige adapter verdeelt de luchtstroom perfect, dus is wapperen om het vuur aan te wakkeren niet langer nodig.
- Snoerloos
- Gewicht: 520 gram (inclusief adapter)
- Doos bevat: draadloze schroevendraaier, tiendelig bitassortiment, oplaadapparaat en de ventilator-adapter voor de barbecue.
- Beperkte oplage: van 1 april tot 31 juli 2013

BOSCH POWER TOOLS

BOSCH

HENRI GENESSESTRAAT 1
1070 BRUSSEL
+3223032284
+3225255385
www.bosch.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

De divisie Power Tools van de Bosch Groep is wereldmarktleider voor elektrisch gereedschap, meetgereedschap en accessoires. In 2015 werd door ongeveer 20.000 medewerkers een omzet van 4,5 miljard euro gerealiseerd. Met merken zoals Bosch, Skil en Dremel werkt de divisie klantgericht en streeft ze naar technologische voorsprong. De factoren die bijdragen tot het succes zijn de innovatieve kracht en de snelheid waarmee op de marktbehoeften wordt ingespeeld. In 2015 werd ongeveer een derde van de verkoop gerealiseerd met producten die nog geen twee jaar op de markt waren. In 2016 plant Bosch Power Tools opnieuw meer dan 100 nieuwe producten te lanceren en dat in de vier marktsegmenten elektrisch gereedschap, accessoires, meetgereedschap en elektrisch tuingereedschap.

Meer informatie op www.bosch-do-it.be.