naar top
Menu
Logo Print

EEN EXTRA SANITAIRE RUIMTE ZONDER GROTE WERKZAAMHEDEN?

Sanibroyeur installatie: voor en naMet de producten van Sanibroyeur® transformeer je elke ruimte tot een extra badkamer of toilet, zonder grote werkzaamheden. Ook op plaatsen waar geen ideale waterafvoer beschikbaar is. Of je nu een extra toilet wenst, een wasruimte in de garage of kelder, of als je je keuken wil verplaatsen. Met Sanibroyeur® realiseer je dit eenvoudig, zonder grote breekwerken. Het vernieuwde UP assortiment is nu nog gebruiksvriendelijker en zeer gemakkelijk in onderhoud.

BEKIJK DE NIEUWE VIDEO EN ONTDEK DE VELE MOGELIJKHEDEN.

Dankzij de pompen en vermalers van Sanibroyeur heb je heel wat mogelijkheden bij het verbouwen van je woning. Een extra badkamer, wc of keuken kunnen ook op plaatsen waar je eerst niet aan dacht. 

Hier vind je inspiratie

SANIBROYEUR® UP ASSORTIMENT VOOR MEER GEBRUIKSGEMAK

De Sanibroyeur® UP producten zijn snel te installeren en eenvoudig toegankelijk voor onderhoud aan het apparaat. Er is directe toegang tot de korf, mocht er onverhoopt een onrechtmatig voorwerp in het toilet geraken dat het apparaat blokkeert. Er is eveneens directe toegang tot het elektrisch gedeelte ter vervanging van onderdelen. 

Hier vind je een vakman

VIDEO ► Zelf wc plaatsen

NIEUW! SANIWALL® PRO UP NU OOK IN BETEGELBARE VERSIE

Nieuw! Saniwall® Pro UP nu ook in betegelbare versieNa de succesvolle introductie van de Saniwall® Pro UP met glazen voorpaneel, heeft Sanibroyeur® het assortiment uitgebreid met een betegelbare versie. De Saniwall® Pro UP is een fraaie en complete oplossing voor het installeren van een wandcloset op elke gewenste plek. Het totaalpakket bestaat uit een fecaliënvermaler van Sanibroyeur® met een inbouwelement en bedieningspaneel van Grohe. Saniwall® Pro UP heeft tevens aansluitmogelijkheden voor een wastafel, bidet of douche voor de realisatie van een complete badkamer of toiletruimte in huis, kantoor of gastenverblijf. De installatie is waterbesparend, zeer stil en onderhoudsvriendelijk. Voor de afwerking van het systeem, kan er gekozen worden tussen een elegant glazen voorpaneel of een betegelbare versie. Bij deze laatste worden magnetische sluitingen meegeleverd die eenvoudig op het inspectieluik gemonteerd kunnen worden. 

Ontdek alle producten

GRATIS GARANTIEVERLENGING

Gratis garantieverlengingHet Sanibroyeur® assortiment staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het assortiment heeft standaard een fabrieksgarantie van 24 maanden. Als extra serviceverlening biedt Sanibroyeur de mogelijkheid tot garantieverlenging van 1 tot 3 jaar.
Profiteer van de extra garantie op het volledige UP assortiment en registreer uw product online.

SANIBROYEUR

SANIBROYEUR

+31475487100
-