naar top
Menu
Logo Print

Ledotron

Nieuwe open industriële standaard
magazine
Osram heeft in samenwerking met Gira, Jung en Schneider Electric een open industriële standaard ontwikkeld, die aan alle praktische eisen voldoet en daarbij nieuwe maatstaven zet. Onder de naam Ledotron moet de dim- en regeltechnologie komaf kunnen maken met de problemen qua compatibiliteit tussen het regelapparaat en de lichtbron. De norm zal niet enkel zorgen voor een technisch perfecte lichtregeling, Ledotron opent ook de deur voor toekomstige trends zoals kleurveranderingen, radio-interfaces, busaansluitingen of bedieningsconcepten.
Ledotron wordt ook niet gebonden aan één merk, waardoor bedrijven én consumenten eenvoudig kunnen overschakelen naar de nieuwe standaard voor digitaal dimmen. De standaard is eenvoudig en snel te installeren en meteen gebruiksklaar, en daarnaast biedt de norm lichtcomfort en absolute bedrijfszekerheid.
De wakkere professional heeft met Ledotron een groot potentieel in handen: hij kan nu hoogwaardige oplossingen zoals lichtkleurregeling zonder problemen en in alle comfort realiseren, en dit conform de normen.

LEDVANCE

LEDVANCE

+3225506820
-