naar top
Menu
Logo Print

ZELFKLEVENDE OPLOSSINGEN VOOR IN JE BADKAMER

tesa

De restyling van je sanitaire ruimte of badkamer was nog nooit zo makkelijk! De nieuwe zelfklevende badkameraccessoires van tesa® combineren moderne designs met de tesa®Power.Kit lijmtechnologie - de alles-in-één oplossing voor betrouwbare hechting en een perfect resultaat.

Laat je inspireren door de eindeloze ideeën en begin met je renovatie!

BOREN IS NIET MEER NODIG
GESCHIKT VOOR VELE OPPERVLAKKEN
EASY ON - EASY OFF
ACCESSOIRESETS VOOR IN DE BADKAMER

Deel dit artikel op Facebook

BOREN IS NIET MEER NODIG

tesa borenVoor de montage van de badkameraccessoires levert tesa® een innovatieve alles-in-een oplossing: de tesa® Power.Kit technologie waarbij kant-en-klare lijm gecombineerd wordt met een gepatenteerde adapter.

Met deze krachtige zelfklevende oplossingen is het niet meer nodig om extra gaten te boren voor een betrouwbare bevestiging waarbij je muren en tegels intact blijven.

geen gaten, sterke draagkracht, montagekit

Elke accessoire wordt verkocht inclusief de bijbehorende montagekit. Daarmee heb je geen extra gereedschap nodig om de badkameraccessoires te bevestigen.

De nieuwe kleefstof van tesa® bestaat namelijk uit waterbestendige lijm en is daarom perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers of andere sanitaire ruimtes.

GESCHIKT VOOR VELE OPPERVLAKKEN

oppervlakken

EASY ON – EASY OFF

De tijd van lelijke boorgaten en beschadigde tegels is voorbij. Met de slimme zelfklevende oplossingen van tesa® zijn er maar een paar simpele stappen nodig om accessoires te bevestigen.

EENVOUDIG BEVESTIGEN IN 3 STAPPEN

boren is niet meer nodig

1. Reinig het oppervlak grondig en kleef de zelfklevende adapter op de muur voor prefixatie.

waterbestendige lijm

2. Vul met de kant-en-klare lijm. De voorgesneden gaten garanderen een juiste toepassing voor een betrouwbare, permanente hechting.

tesa3. Laat de lijm 12 uur drogen voor maximale hechting en monteer het accessoire. Dankzij de ronde adapter is het bevestigen van de accessoires zeer eenvoudig.

EENVOUDIG VERWIJDEREN

accessoires verwijderen

Je hebt de accessoires geplaatst, maar je wil na verloop van tijd graag je badkamer van kop tot teen renoveren? Geen probleem! De accessoires verwijderen is - zelfs na jaren vast te zitten - net zo gemakkelijk.

Met een goede tang is het klusje zo geklaard. Over lijmresten die achterblijven, moet je je daarbij ook geen zorgen maken. Je muur blijft even egaal als voordien.

ACCESSOIRESETS VOOR BADKAMER EN SANITAIRE RUIMTE

tesa accessoires

tesa® biedt een brede waaier van badkameraccessoires zoals een handdoekhouder, zeephouder, toilet- en doucheaccessoires, en andere slimme oplossingen voor opbergruimte in de badkamer.

Bezoek www.tesa.be voor meer informatie.

TESA

TESA

RUISBROEKSESTEENWEG 76
1180 BRUSSEL
+3225250811
-
www.tesa.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Met meer dan 100 jaar ervaring, is tesa één van de leidende wereldmerken voor zelfklevende oplossingen gebaseerd op constante kwaliteit en op innovatie.

 Ons gamma omvat dubbelzijdige kleefbanden, maskeerkleefbanden, beschermingskleefbanden, veiligheidskleefbanden, textielkleefbanden, ducttapes en verpakkingskleefbanden. Deze, en nog vele andere functionele en speciale kleefbanden en etiketten zijn ontwikkeld of gestanst voor specifieke industriële en private toepassingen.

Onze consumer divisie biedt meer dan 300 verschillende producten aan om te klussen, knutselen en werken op bureel, thuis en in de tuin te vereenvoudigen. tesa kleefbanden bieden oplossingen bij het : bevestigen, renoveren, repareren, isoleren, verpakken, schilderen.

tesa biedt ook ecologische bescherming tegen insecten en heeft ook een assortiment energiebesparende tochtstrips. Met meer dan 50 filialen wereldwijd, bedient tesa zijn klanten in meer dan 100 landen