naar top
Menu
Logo Print

De originele barbecue ervaring

magazine

De briketten smeulen, de steak sist op de barbecue en u staart naar de gloeiende assen. U ruikt die onweerstaanbare rookgeur. U ervaart dat unieke gevoel dat u enkel krijgt bij het grillen op houtskool. Houdt u ook van die ervaring? Dan is de Kettle Plus uw perfecte keuze. Een ervaring die des te rijker wordt als u de 100% natuurlijke Weber® briketten gebruikt. Ze blijven meer dan 3 uur flink en lang smeulen. Want een perfecte barbecue mag nooit te vroeg stoppen.Lees er meer over op weber.com.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten