naar top
Menu
Logo Print

Genesis® II E-410

magazine

Het verhaal van de Genesis® gaat verder met de nieuwe limited edition Genesis® II E-410, waardoor deze populaire serie nu in vijftien modellen beschikbaar is. Met vier branders biedt deze barbecue eindeloze grillmogelijkheden. De limited edition is ook uitgerust met het hoogwaardige GS4-grillsysteem met elektronische ontsteking, hoogwaardige branders, Flavorizer Bars en vetopvangsysteem. De Genesis® is uw dagelijkse antwoord op ‘wat gaan we eten?’ Met zijn roestvrijstalen branders en GS4-grillsysteem is de barbecue perfect voor elk familiediner. De barbecue is te gebruiken met de iGrill 3 bluetooththermometer.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten