naar top
Menu
Logo Print

Grill Academy cadeaucheque

magazine

De Weber Grill Academy is leerzaam, culinair en vooral ook ontzettend gezellig. U leert er de fijne kneepjes van het betere barbecueën onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master. Tijdens een Basic workshop tonen getrainde professionals u gedurende 4 uur hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires. Alle informatie is te vinden op www.grillacademy.net

Reacties
  • Bericht van Marian op 15/06/2015:
    Wie zijn de winnaars van de cadeaucheque van grill academy i.v.m. vaderdag? Ze zouden vandaag bekend gemaakt worden maar vind het nergens terug...

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten