naar top
Menu
Logo Print

Sortimo valt in de prijzen

Sortimo specialiseert zich in de inrichting van bedrijfsvoertuigen
magazine

Het jaar is amper een dikke maand ver en Sortimo Belux, gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, sleepte al twee prijzen in de wacht. Prijzen van verschillend allooi, maar allebei bijzonder naar waarde geschat.
Most Loved Van Solutions
De eerste prijs kreeg Sortimo uitgereikt op het Salon voor Lichte Bedrijfsvoertuigen. Daar kende Febiac de prijs voor ‘Most Loved Van’ toe aan Volkswagen. Omwille van het grote succes vorig jaar, besloot de organisator tijdens deze editie van het autosalon de prijs ook uit te loven in de categorie ‘Most Loved Van Solutions’. Tien (bedrijfswagen)ombouwers deden mee. Daaruit werd Sortimo verkozen tot eindwinnaar door de professionals.
Middelgrote Vlaams-Brabantse Gazellen
Voor het tweede jaar op rij werd Sortimo genomineerd voor de Trends Gazellen. Bij de Vlaams-Brabantse Gazellen, categorie middelgrote bedrijven, veroverde Sortimo als snelgroeiende onderneming de 19e plaats. Dat is een spectaculaire stijging in vergelijking met plaats 59 vorig jaar. In 2019 mag Sortimo Belux zich dan ook met trots Middelgrote Gazelle noemen.