naar top
Menu
Logo Print

VERGADEREN IN UNESCO-PAREL

Faculty club: 'where history meets the future'

Als u samen met uw gezelschap in de allerbeste omstandigheden wilt vergaderen, biedt het eeuwenoude, historische kader van Faculty Club u een passend, eigentijds antwoord. We ontvangen u in het Groot Begijnhof van Leuven, dat behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Faculty Club bevindt zich op wandelafstand van de bruisende Leuvense binnenstad.

MODERN UITGERUST

De prachtig gerestaureerde gebouwen van Faculty Club zijn voorzien van alle moderne comfort. Onze vergaderzalen zijn standaard uitgerust met didactisch materiaal en draadloos internet. We zijn ideaal gelegen langs de E40 en de E314, en onze gratis parking biedt ruimte aan 250 wagens. Dit alles maakt van Faculty Club dé plek bij uitstek voor de organisatie van uw seminaries, productvoorstellingen, persconferenties of meerdaagse congressen. U heeft bij ons de keuze tussen een aantal arrangementen of vergaderen à la carte. Voor de organisatie van uw residentiële seminaries werkt Faculty Club nauw samen met de Leuvense hotels.

CULINAIRE VERWENNERIJ

Vergaderen bij Faculty Club is, boven op dit alles, ook nog eens pure culinaire verwennerij dankzij de samenwerking met sterrenrestaurant Arenberg. Onze chef biedt uw gasten elke middag een heerlijk dagmenu aan. Ook voor banketten en feesten heeft Faculty Club een uniek aanbod. In onze prachtige Infirmeriezaal plaatsen we groepen tot 200 personen, terwijl de verschillende aparte salons een gezellig kader voor kleinere groepjes bieden. Bezoek zeker ook ons à-la-carterestaurant, bekroond door Michelin met twee vorkjes. Van maandagmiddag tot vrijdagavond biedt Faculty Club u een heerlijke kaart aan. Bij mooi weer serveren wij u de gerechten op het terras. Van mei tot september kunt u terecht in de prachtige Garden Lounge voor een hapje en een drankje. Iedereen vindt er zijn gading, van een uitgebreid aanbod van champagnes tot cocktails en gin-tonics. Liefhebbers van koffie en thee kunnen zich inschrijven voor de High Coffee of de typisch Engelse High Tea.