naar top
Menu
Logo Print

ZELF JE PLAT DAK LEGGEN IN 5 STAPPEN

Open dakEen van de klussen die je makkelijk zelf kan doen, is het isoleren en waterdicht maken van je plat dak met EPDM-dakrubber. Je bespaart er tot 60% op je dakfactuur mee uit.
Het EPDM rubber membraan wordt naadloos uit één stuk aangeleverd, op maat van jouw dak. Het enige wat je zelf nog moet doen, is de EPDM-folie openvouwen en verlijmen volgens de instructies in de meegeleverde montagehandleiding. Daarin worden alle stappen met veel detailfoto’s uitgelegd. De video heb je misschien al gezien op Dobbit TV.

DEMONSTRATIES EPDM DAK

open dak weekend

Kom vrijblijvend langs met je bouwplannen in ons magazijn te Mechelen, wij zijn iedere werkdag doorlopend open van 9u tot 17u.

Na een korte demonstratie van de verschillende stappen en dakmaterialen, rekenen wij direct een offerte uit op maat van jouw dak. Bij bestelling ontvang je onze volledige montagefilm en uitgebreide handleiding. Alle dakmaterialen kunnen binnen enkele werkdagen op het werfadres worden geleverd.

Bezoek ons tijdens één van volgende evenementen, of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte via onze website www.zelfbouwdak.be, het duurt slechts 5 minuten. De volgende dag ontvang je per e-mail een detailofferte met alle dakmaterialen die je nodig hebt om je dak van a tot z af te werken.

 

zelfbouwdak

Adres: 
Schaliënhoevedreef 5F,
2800 MECHELEN
(vlakbij E19 Brussel-Antwerpen afrit 9)

Meer info: www.zelfbouwdak.be

 

ZELFBOUWDAK

ZELFBOUWDAK

SCHALIENHOEVEDREEF 5F
2800 MECHELEN
+3215330800
-