naar top
Menu
Logo Print

Workshop ZELF JE PLAT DAK PLAATSEN

EPDM dakrubberEPDM dakrubber is de gemakkelijkste zelfbouw dakbedekking, geschikt voor nieuwbouw en renovatie van platte daken. Het EPDM membraan wordt naadloos uit één stuk op maat van je dak geleverd. Gemakkelijk zelf te plaatsen zonder opleiding of ervaring.

Geen enkele ervaring of opleiding in dakwerken is vereist! Leer in geen tijd hoe je zelf een EPDM membraan uit één stuk op je dak legt. Naast de lijmtechniek tonen wij je ook hoe je de hoeken plooit, de regenafvoer aansluit, de dakranden afwerkt en een lichtkoepel plaatst.

Kom naar de Zelfbouwbeurs op 21/04/2018
Gratis workshops om 11:00 uur en om 15:00 uur!

Dakwerken met begeleiding

EPDM dakrubberHet zelfbouwpakket bevat de EPDM uit één stuk, lijm en accessoires. Ook montagefilm, handleiding en technische assistentie zijn inbegrepen. Voor grotere projecten voorzien we een extra opleiding in ons magazijn. 

60% goedkoper dan de dakwerker

Bespaar 100% op de plaatsingskosten van je plat dak en betaal enkel voor professionele dakmaterialen zónder dure aannemer! Onze dakexperts zijn permanent aanwezig om al jouw technische vragen te beantwoorden. Vóór en na de workshop berekenen we graag een vrijblijvende offerte op maat van jouw dak!

 

 

Frank van Dyckelaan 16, 9140 Temse

Praktische info

Wanneer : Zaterdag 21 april 2018
Waar : Frank van Dyckelaan 16, Temse
Inkom : GRATIS, zonder voorinschrijving
Hongertje : Er is een foodtruck met frietjes

ZELFBOUWDAK

ZELFBOUWDAK

SCHALIENHOEVEDREEF 5F
2800 MECHELEN
+3215330800
-