naar top
Menu
Logo Print

TIP: HOE KIES JE EEN DEUR?

Welke voordeur wil je in je huis? Je weet wellicht wel of het glas, pvc, aluminium of hout wordt. Twijfel je nog aan de kleur? Verkies je een deur met of zonder raampje erin? Wens je een strakke handgreep of liever klassiek? De vele mogelijkheden en de uitgebreide kleurenpaletten maken het je niet gemakkelijk.

Gelukkig heeft Belisol een handige deursimulator ontworpen waarmee je de ideale deur samenstelt. De simulator is vrijblijvend uit te proberen, vraag ernaar in de Belisol-showrooms.

Ontdek hier de locaties

belisol simulator

Met de deurensimulator van Belisol kan je, op ware grootte, heel wat combinaties uitproberen. Kies op het touchscreen in enkele stappen het materiaal, het model, de kleur en de greep.

Zo zie je meteen op het grote scherm hoe je droomdeur er in het echt kan uitzien.

simulator

Even een andere kleur uitproberen? Dat kan in één klik. En om er zeker van te zijn dat de deur perfect bij je woning past, kan je zelfs de gevelbekleding aanpassen. Zo heb je meteen een idee hoe de deur van jouw dromen eruit ziet in jouw woning.

Ben je tevreden over het resultaat? Dan kan je de simulatie met alle details doorsturen naar je e-mailadres. Je ontvangt meteen een handige overzicht van je keuze in je mailbox.

BELISOL

BELISOL

LUIKERSTEENWEG 254
3500 HASSELT
+3211210098
-