naar top
Menu
Logo Print

Workshop VLOERVERWARMING & RADIATOREN

Sack Zelfbouw brengt raadWat is het juiste verwarmingssysteem voor je woning?
Zie je het bos niet meer door de bomen?
Sack Zelfbouw brengt raad.
Sack Zelfbouw geeft ieder, zonder voorkennis, de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken en zo fors te besparen op zijn bouwbudget. Je hoeft niet in te boeten op kwaliteit. Je wint tijd omdat je niet hoeft te wachten tot de volgende aannemer kan beginnen. Je werkt op je eigen tempo en kan altijd op ons rekenen als je hulp nodig hebt bij het installeren. Onze missie en bedrijfsvisie is dat iedereen het recht heeft om zo goedkoop mogelijk te bouwen. Dankzij Sack Zelfbouw kan je meer dan je denkt. We begeleiden je zodat je alles perfect installeert.

 

Kom naar de Zelfbouwbeurs op 21/04/2018 
Gratis workshops om 09:00 uur en om 13:00 uur!

Hoe we dat doen?Succesformule

Door onze succesformule

Handboeken & USB's

Je installeert alles meteen juist met de duidelijke handboeken vol foto's. Daarnaast word je visueel ondersteund door onze eigen instructie-usb's.

Levering in fases

Je krijgt het materiaal op de werf in fases en op jouw tempo geleverd. Zo behoud je het overzicht en volg je alles efficiënt op. Bij elke levering voorzien we voldoende tijd zodoende onze technieker zijn professioneel advies en uitleg kan delen. Zo weet je meteen hoe het exact moet.

Legplan & Technische fiches

Het legplan en de technische fiches worden volledig op maat van jouw project door onze ervaren technische adviseurs uitgetekend. Bij ons zelfbouwpakket badkamers wordt er zelfs een hele 3D animatie opgemaakt.

Gratis Gereedschap

Tijdens de werkzaamheden maak je gratis gebruik van ons professioneel gereedschap.

Plaatsen vloerverwarming

Iedereen kan zelf vloerverwarming plaatsen. Bij de aankoop van je zelfbouwpakket verwarming, ontvang je een duidelijk instructieboek en usb, waar stap voor stap wordt uitgelegd heb je zelf je vloerverwarming plaatst. Met behulp van je persoonlijk legplan is het plaatsen van de leidingen een koud kunstje.

Hou rekening met enkele basisregels:

Regel 1: geen kruisingen
Om kruisingen te vermijden, moet u starten met de plaatsing van het circuit dat het verst van de collector verwijderd is. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u geen leidingen moet kruisen.

Regel 2: 1 circuit mag maximum 100 meters bedragen
Bij de plaatsing van de verschillende circuits heeft u er alle belang bij de lengte van 1 vloerverwarmingscircuit niet langer te maken dan 100 meter. Grotere en langere circuits zouden de opwarming van de vloerverwarming aanzienlijk verlengen, wat het comfort niet ten goede komt.
PS: de afstanden staan op de leidingen gedrukt.

Regel 3: hart-tot-hart-afstand tussen de buizen respecteren
Indien de leidingen op 15 cm van elkaar worden geplaatst kan er 7 m. buis in 1 m².
Indien de leidingen op 10 cm van elkaar worden geplaatst kan er 11 m. buis in 1 m².

Frank van Dyckelaan 16, 9140 Temse

Praktische info

Wanneer : Zaterdag 21 april 2018
Waar : Frank van Dyckelaan 16, Temse
Inkom : GRATIS, zonder voorinschrijving
Hongertje : Er is een foodtruck met frietjes

SACK

SACK

FRANK VAN DYCKELAAN 16
9140 TEMSE
+3237651727
-